GYIK

1. Mire jó a napijegy?

A napijeggyel a választott napon korlátlanul kóstolhatja a kiállítók borait, párlatait. A gasztronómiai kiállítók nem ingyenesen kóstoltatnak, náluk vásárolni lehet. A rendezvény nyitva tartása naponta: Péntek, Szombat 11.00 – 21.00, Vasárnap 11.00 – 18.00.

2. El lehet hagyni a rendezvény helyszínét, majd vissza tudok menni?

Igen, a belépéskor minden vendég karszalagot kap, a karszalaggal bármikor távozhat és visszajöhet.

3. Ha több nap szeretnék kóstolni, akkor milyen jegyet vegyek?

Ha két nap kóstolna, akkor két napijegyre lesz szüksége, ha három nap, akkor három napijegyet kell megvásárolnia. Létezik még az All in jegy, ami mindhárom napra érvényes, de nemcsak a kiállítótérben való kóstolásra, hanem az összes mesterkurzusra és workshopra is feljogosítja tulajdonosát.

4. Hogy juthatok be mesterkurzusokra, workshopokra?

Először válassza ki, hogy melyik napon szeretne részt venni a rendezvényen. Vegye meg napijegyét a választott napra vagy napokra. A mesterkurzusok és workshopok órarendjét január 15-én tesszük közzé, innentől kezdve bármikor vásárolhat belépőket ezekre a programokra.

5. Ha mégsem tudok részt venni a rendezvényen, visszakaphatom-e a jegy árát?

Sajnos nem áll módunkban jegyárat visszatéríteni (lásd ÁSZF), azonban a jegyek átruházhatók.

6. Mit kapok a napijegy mellé?

Minden napijegyhez jár egy kiváló minőségű kóstolópohár és egy kóstolókönyv, amelyben a kiállítók adatai találhatók.

7. Vásárolhatok-e a VinCE Budapesten?

Természetesen, sőt biztatjuk is vendégeinket arra, hogy töltsék fel borhűtőjüket, pincéjüket. A kiállítók nagy része speciális árakkal készül.

8. Hogy kapom meg a jegyemet?

Vásárlás után rögtön megkapja a vásárolt jegyet / jegyeket, amelyeket kinyomtatva vagy arra alkalmas telefonján kérjük, hozzon magával a rendezvényre.

9. Mi történik, ha valaki lemásolja a jegyemet?

Egy vonalkóddal csak egy ember juthat be a rendezvényre, ezért javasoljuk, ügyeljen rá, hogy ne hagyja a nyomtatóban a jegyét egy népes irodában vagy másutt.

10. Miért nem tudok mesterkurzusjegyet venni?

Január 15-én tesszük közzé a teljes programot, addig nem tud az előadásokra jegyet venni. Ha már nyilvános a teljes program, és mégsem sikerül a vásárlás, akkor valószínűleg Ön még nem vette meg napijegyét. Először vásárolja meg a választott mesterkurzus vagy workshop napjára a napijegyet, és utána már kattinthatók lesznek az aznapi mesterkurzus- és workshopjegyek is.

11. Ha már összeválogattam napijegyet és mesterkurzusjegyet, és a társaságom többi tagja ugyanazt a kombót szeretne, akkor újra végig kell kattintgatnom az egészet?

Nem szükséges, elég a “klón” funkcióra kattintani, és ugyanazt a jegykombinációt több főre is meg tudja vásárolni.

12. Hol kaphatok segítséget, választ a kérdéseimre?

Kérjük, írjon az info@vincemagazin.hu címre, és mi megválaszoljuk kérdéseit.

BANK LOGÓK
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aut tempore, pariatur rerum tempora corporis possimus ducimus reiciendis suscipit excepturi beatae harum id similique quas adipisci ipsum! Nostrum rem, consectetur similique.